На Привокзальному ринку у закладі громадського харчування виявлено неоформлених кухарів.

Про це повідомляє ГУ Держпраці у Львівській області.

Так, стало відомо, що у Львові під час інспекційного відвідування у закладі громадського харчування, що на Привокзальному ринку у місті Львові, виявлено трьох працівниць, допущених до виконання робіт без укладення трудових договорів. Відзначимо, що нелегально працювали кухарі та продавчиня.

Ринок, фото: Високий Замок


Як зазначається, роботодавець для перевірки документів жодних не надала, разом з тим пояснила, що трудові відносини із цими працівницями й справді не оформляла. Роботодавцю, яка відноситься до другої групи платника податків, вручено попередження про відповідальність за порушення законодавства про працю та внесено обов’язковий до виконання припис.

"Слід зазначити, що вчинення такого порушення повторно протягом двох років загрожує роботодавцю штрафом у тридцятикратному розмірі мінімальної заробітної плати, встановленої законом на момент його виявлення, за кожного працівника, стосовно якого воно скоєно", - сказано у повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадавши, акції в супермаркеті: звідки вони беруться і як нас обманюють

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Львівській області супермаркет популярної мережі" Сільпо " звинувачують у продажу недопеченим хліба.

Також, "Знай.uа" писав, просто перестаньте це їсти: лікарі розкрили, від яких продуктів атакують гіпертонія і головний біль