Відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька ніжно зізналася у коханні до Львова. Та відзначила, що це її улюблене місто.

Про це телеведуча повідомила на своїй сторінці у соціальній мережі Іnstagram.

Так, ведуча приїхала на вихідні до Львова та поділилася радісними кадрами з улюбленого міста. Соломія Вітвіцька оприлюднила фото на балконі львівського готелю, де насолоджувалася вранішніми промінчиками сонця.

Читайте Знай в Google News!

Фото Іnstagram solomiyavitvitska


"Прокинулась в улюбленому місті! І ми обрали номер з єдиним балконом в цьому готелі. Ввечері сміялися з веселими компаніями, що гуляли центром. Зранку насолоджувалися першими промінчиками сонця і спостерігали за поодинокими сонними перехожими", - написала Соломія Вітвіцька під фото.

В кінці відома телеведуча зазначила, що після фото на гарному балконі піде пити запашну львівську каву. Та написала: "до Львова завжди варто повертатися!".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Марічка Падалко після одужання показала складнощі дистанційного навчання.

Як повідомляв Знай. ua, Пономарьов В обіймах Могилевської і Білик зробив "щиросерде зізнання".

Також Знай. ua писав, що зірка серіалу" Школа " поділилася кадром, який не соромно показати онукам.