Львів’яни беруть із собою на виборчі дільниці не лише родичів та дітей, але й своїх чотирилапих друзів. Про це повідомляє «Четверта студія», посилаючись на знімки, зроблені на виборчих дільницях львів’янином Юрою Костюком.

Як зазначається, спостерігачі та члени комісії з гумором та розумінням ставляться до таких візитерів, і не забороняють виборцям заходити до виборчих кабінок разом із їхніми пухнастими вихованцями.

За словами автора опублікованих знімків, вони зроблені сьогодні, 25 жовтня, на одній з виборчих дільниць на вулиці Вітовського.

Фото « " Четверта студія»
Фото « " Четверта студія»

Фото: «Четверта студія»
Фото: «Четверта студія»

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу
Показати ще

Додамо, що українців закликали не брати із собою на виборчі дільниці дітей, щоб не наражати їх на зайву небезпеку в умовах пандемії коронавірусу. Однак багато хто проігнорував цю вимогу, зокрема і чинний мер Львова Андрій Садовий – він прийшов на дільницю разом із сином. За словами мера, дитину йому ні з ким залишити.

Разом із тим, домашні тварини, такі як коти, теж здатні хворіти на коронавірус.

Нагадаємо, місцеві вибори в Україні: Разумков відмовився відповідати за "косяки" Зеленського. Голова Верховної Ради України одним з перших "селебріті" прийшов проголосувати на місцевих виборах.

Як повідомляв "Знай.ua", після "побачення" з Зеленським польський президент зліг з коронавірусом.

Знай.ua писав, Кличко звернувся до киян "з дивана" у день виборів: "Роблю це вперше"