На Львівщині використовують неповнолітніх для агітації за партію “Слуга народу”.

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук повідомив львів'янин Мішка Лапець.

Так, стало відомо, що зафіксовано порушення від кандидата на посаду міського голови Давидюка та Юрія Камельчука від партії “Слуга народу”, які використовували неповнолітніх осіб для розповсюдження своєї агітації.

Фото зі сторінки Мішка Лапець у фейсбук

Фото зі сторінки Мішка Лапець у фейсбук


"Нами зафіксовано порушення від кандидатів на міського голову В. Давидюк та Зе команди Юрія Камельчука. Які використовували неповнолітніх осіб для розповсюдження своєї агітації . Також на агітаційній продукції не було вказано ніяких вихідних даним що є прямим порушенням законодавства.

Було викликано поліцію, після прибуття поліції "Зе команда" в складі кандидатів Григорія Шевчука, Даренського Дмитро та "Юрист" Воловенко , не звертаючи на зауваження представників поліції залишитися і дати пояснення, сіли в автомобіль посадили дітей та поїхали. Ось Вам чесність і бажання дорватися до корита будь-якими методами "90-х" і поводити себе як бандюгани", - сказано у повідомленні.

Очевидець події зазначив, що стосовно цього факту він написав заяву до поліції. Тепер залишається чекати на реакції органів влади.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Скріншот

Сьогодні нами зафіксовано порушення від кандидати на міського голову В. Давидюк та Зе команди Юрія Камельчука. Які ...

Geplaatst door Мішка Лапець op Woensdag 21 oktober 2020

Нагадавши, Знай писав, що депутат Львівської міськради та керівник організації» Варта 1 " Ігор Зінкевич заявив про участь у виборах мера Львова.

Також Знай повідомляв, що у Львові від чинного мера Андрія Садового біжать депутати в партію " Слуга народу".

Нещодавно Знай передавав, що мер Дніпра Борис Філатов прокоментував кандидатів на посаду міського голови від " Слуги народу".