Популярна українська співачка і телеведуча Оля Цибульська частенько радує своїх фанатів публікаціями у своєму Instagram. Нещодавно зірка навіть кардинально змінила імідж, тому тепер тішить фантів фотографіями у новому образі

Так, кума популярного виконавця Дзідзьо опублікувала кумедне фото в образі кішечки, а в підписі до нього розповіла про стосунки і секс. Зірка розповіла подробиці свого особистого життя, і відзначила, що вдячна батькам, які заклали в ній сімейні цінності. Саме через це вона не міняє чоловіків як шкарпетки, тому що знає справжню цінність сім'ї та стосункам.

Оля Цибульська, фото - https://www.instagram.com/cybulskaya/
Оля Цибульська, фото - https://www.instagram.com/cybulskaya/


"Залипла на серіал #emilyinparis. Париж, романтика, пристрасть, поцілунки. І ніяких весільних короваїв після першого сексу. Пам'ятаю, мій друг італієць розповідав - в Італії, якщо ви йдете разом на вечерю, то сніданок точно з'їсте разом. Це так природно, як дихати. Ні обіцянок, ні пробачень.

У нас, якщо поцілунок триває довше 15 секунд – то пора брати кредит на весілля. Киць, я з того ж тіста. Мене виховали за формулою секс = син. Я вдячна батькам і не закликаю тебе змінити професію на ту, яку, кажуть, скоро легалізують. АУУУУ! Не треба міняти чоловіків так часто як стрінги. Але якщо він тобі не подзвонив - не плач. Секс вирішує все тільки тоді, коли нам більше нічим зайнятися",- написала Цибульська у підписі до фото.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, кума Дзідзьо Цибульська згадала загиблого режисера, про якого сумує вся Україна.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що кума Дзідзьо Цибульська поцілувала в губи жінку в дзеркалі.

Також портал "Знай.ua" писав, що кума Дзідзьо Цибульська вляглася прямо на червоній доріжці з морозивом в руках.