16-річна львів’янка, яка вважалася зниклою безвісти, знайшлася у Прип’яті.

Про це повідомляє інформацій портал Київ вечірній.

Так, неповнолітня львів’янка зникла 10 жовтня, після чого її оголосили у розшук. Як виявилося, дівчина приєдналася до компанії шукачів радіаційного екстриму, яких спіймали під час рейду поліцейські зони відчуження. Загалом у групі затриманих сталкерів перебувало двоє дорослих та п’ятеро неповнолітніх.

16-річна львів’янка, яка вважалася зниклою безвісти, знайшлася у Прип’яті


Як розповіли у поліції Київської області, порушниками виявилися мешканці різних куточків України, які пробралися у зону, минаючи контрольно-пропускні пункти. Неповнолітню львів’янку поліція передала ініціаторам розшуку. Як зазначають у поліції Київської області, мандрівниця не стала жертвою злочинних посягань.

Варто зазначити, що відносно всіх поціновувачів екстремального туризму – двох дорослих та п’ятьох 16-річних, склали адмінпротоколи. Кожному загрожує штраф від 340 до 510 гривень.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що у Дніпрі зник чоловік з викривленим носом і шрамом на плечі-дружина не знаходить собі місця

Також портал Знай.ua писав, що у Харкові зникла рудоволоса красуня, батьки не сплять два місяці

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що на Прикарпатті рецидивіст вбив товариша молотком по голові і закопав біля річки