о львівських патрульних у четвер, 15 жовтня близько 12-ї години надійшов виклик про неналежне виконання батьківських обов’язків.

Про це повідомили у Патрульній поліції Львівщини.

Містяни побачили на площі Старий Ринок, у сквері, сплячу жінку на лавці. Біля неї стояв малолітній син і намагався її розбудити. Зазначається, що хлопчик був голодний і громадяни йому купили їсти.

Фото: Патрульної поліції Львівщини


Таку ж картину застали і поліцейські, коли прибули на вказане місце. Нетвереза матір мала неохайний зовнішній вигляд. 34-річна мешканка Львівщини сказала, що її, два дні тому, вигнав з дому з 6-річним сином чоловік. Вона, начебто, живе у Львові в якогось чоловіка.

Маму з сином супроводили у Галицький відділ поліції. Туди ж викликали співробітників ювенальної превенції та відділу у справах дітей Львівської міської ради.

Фото: Патрульної поліції Львівщини


Патрульні винесли на жінку постанову за ч. 1 ст. 178 (поява в нетверезому стані в громадському місці) КУпАП. Інспектори ювенальної превенції склали протокол за ч. 2 ст. 184 (невиконання обов’язків щодо виховання дітей вчинене повторно протягом року) КУпАП.

Оскільки жінка поводилася неадекватно, працівники ювенальної превенції прийняли рішення помістити дитину у притулок.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що на Волині з родини вилучили п'ятьох дітей через те, що їх батько жорстоко побив.

Також Знай писав, що в Києві 15-місячне немовля втекло від горе-батьків і самостійно піднялося з першого на п'ятий поверх будинку.

Нещодавно Знай передавав, що на Київщині, в Миронівському районі, жінка зажадала від правоохоронців, щоб вони забрали її дочку.