Стало відомо про те, що після того, як окрему стихійну торгівлю в минулому році було ліквідовано «муніципальною вартою», вона розцвіла буйним світлом.

Таким чином, повідомляється, що проблема вуличної торгівлі у Львові була завжди. Однак, саме зараз вона ще більше розвинулася. Кількість незаконних продавців з різноманітними товарами просто зашкалює. Навіть у самому серці міста. Про це повідомляє Інформаційний портал "ВЗ".

Базар, фото - znaj.ua
Базар, фото - znaj.ua

Район Привокзального ринку став справжнім раєм для таких продавців. Найбільше прикро, що це псує перше враження від міста.

Не рятує це навіть реконструкція площі Двірцевої, яка зовсім поруч.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Журналістка інформаційного порталу "Високий замок" вирішила пройтися там. Як виявилося, це просто речовий ринок товарів, якийсь «секонд».

Про дезінфекцію тут ніхто і не чув. Продавці в основному віком 50+, і абсолютно все без масок.

У соцмережах розгорнулася дискусія про "блошиний ринок" біля Привокзального. Одні шкодують людей похилого віку, які хочуть заробити хоч якусь копійку до пенсії. Інші-обурюються: куди дивиться міська влада, поліція?

Нагадаємо, що Закарпаття заполонили "чорні лісоруби", вивозять дорогоцінний ліс фурами.

Як повідомляв портал Знай.ІА, під Харковом браконьєри жорстоко вбили лося-залишилася тільки шкура.

Також портал Знай.ІА писав, що у Дніпрі рибалка вивудив річкове Чудовисько розміром з людину-зубища, як у акули