Молода сім'я усиновила дівчинку без рук. Рідна мама Василини відмовилася від дитини відразу ж, після народження, адже дівчинка народилася з пороком серця і без рук. Жінка була родом і села і не мала достатньо коштів, щоб забезпечити їй лікування.


Після цього дівчинка потрапила в дитячий будинок в Свердловській області. Коли Василині був рік, вона була схожа на шестимісячну дитину - вона не могла сидіти і стояти. Незабаром дівчинку усиновила сім'я з Москви.

"Ми дуже переживали, чи навчитися вона сама ходити. Фахівці попереджали, що у дітей без рук відсутній природний балансир, тому ходьба дається їм важче", - каже прийомна мама Василини.


Багатодітна сім'я вже ростила трьох синів, двох рідних і одного прийомного. У їх прийомного сина відсутні кисті рук і не розвинені ноги. Але це не заважає хлопчикові вести активний спосіб життя і займатися фізкультурою.

Незабаром Василина навчилася ходити і навіть допомагати мамі по дому і акуратно їсти. Але єдиними труднощами є нерозуміння з боку оюдей. Але незважаючи на це сім'я живе щасливо і радісно. Вони багато подорожують і розвиваються. Нещодавно Василина навіть пішла в дитячий садок.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Семья из Москвы удочерила девочку без рук

Как сейчас живёт особенная девочка в приёмной семье

Geplaatst door Счастливые родители op Vrijdag 29 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що юну українку спалює агресивний рак, мама в сльозах благає про допомогу

Як повідомляв портал "Знай.ua" , маленького українця спалює агресивний рак, Однокласники зважилися на благородний вчинок

Також, "Знай.ua" писав, що маленька принцеса залишилася без ніг після страшної аварії, батьки благають на всю Україну