Кількість хворих на коронавірусну інфекцію на Львівщині все зростає. Так, у Центрі легеневого здоров’я сьогодні перебуває 170 пацієнтів і всі вони є киснезалежні.

Про це зазначає генеральний директор Центру легеневого здоров’я Любомир Рак, передає “Еспресо.Захід”.

“Ситуація загрозлива. У суботу у нашу лікарню поступило 18 пацієнтів. У неділю – 12. Всі – дуже важкі. Ми вже не маємо, куди класти. Реанімація – забита. Всі відділення – забиті”, – говорить Любомир Рак.

Коронавірус, фото facebook
Коронавірус, фото facebook


Лікар зазначив, що легковажне ставлення людей до коронавірусної хвороби є результатом такої кількості хворих. На Львівщині погіршення ситуації із захворюваністю почали спостерігати після 15-20 вересня, коли почалося навчання у школах та університетах. До цього на стаціонарному лікуванні перебувало по 130-140 хворих і в лікарні ще були місця.

Станом на 14 жовтня у Львівській області кількість людей, у яких підтвердився діагноз коронавірус Covid-19, від початку пандемії – 23 474 (+345 за попередню добу). Летальні випадки – 649 (+12). Вилікувалися – 8989 (+75).

Усього в Україні за даними ЦГЗ: 276 177 (+5590) людей захворіло, 5229 (+107) померло, 118 699 (+2137) вилікувалися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, "червона зона" наступає, Кабмін змінює критерії і посилює обмеження.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, Україна може піти на жорсткий карантин, озвучені головні заборони.

Також Знай. ua писав, що уряд закриває пенсіонерів вдома через Нову хвилю китайського вірусу.