Статисти розповіли, кому у Львівській області найбільше платили у 2019 році

Так, стало відомо, що найбільш оплачуваними у 2019 році були працівники фінансової та страхової діяльності, які отримали 16,3 тисячі гривень, добувної промисловості і розроблення кар’єрів – 14,1 тисячі гривень.

Зарплата, фото Korrespondent
Зарплата, фото Korrespondent


А ось найнижчу заробітну плату отримували працівники підприємств з тимчасового розміщування й організації харчування – 5,7 тисячі гривень, в установах охорони здоров’я та надання соціальної допомоги – 6,5 тисячі гривень.

Заробітна плата на Львівщині на 11,7% менша від середньої в Україні. За цим показником Львівська область посіла дев’яте місце серед регіонів.

Середньомісячна номінальна заробітна плата штатних працівників у 2019 році становила 9271 гривню, що у 2,2 раза вище від розміру мінімальної заробітної плати (4173 гривні).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що "героя парковки" закидали сміттям. Судячи з усього, незадоволені жителі району обурилися тому, що водій поставив своє авто перед сміттєвим баком.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, таксист вдарив по голові клієнтку і забрав у неї телефон. Зі слів постраждалої, таксист відмовився везти її за економним тарифом, після прийнятого замовлення і очікування його 15 хвилин.

Також Знай.uа писав, що у Львові новенький фонтан перетворили на смердючу калюжу - гори сміття та плаваючі пляшки