На Львівщині 27 закоханих у віці 60+ зареєстрували свій шлюб.

Про це пише Depo.Львів.

Так, стало відомо, що у 2019 році на Львівщині зареєстрували шлюб 132 жінки та 248 чоловіків у віці 60 років і старшому. У 2019 році на Львівщині семеро жінок і 20 чоловіків у віці 60+ вперше вийшли заміж.

Пенсіонери, фото: Unian
Пенсіонери, фото: Unian


Як розповіли в управлінні статистики, загалом у 2019 році на Львівщині зареєстрували шлюб 132 жінки та 248 чоловіків у віці 60 років і старшому.

Додамо, що у Львівській області на 1 січня 2020 року проживало 373 тисячі осіб у віці 65 років і старшому, що становило 15% від усього населення. Більше людей похилого віку (60%) проживало у міській місцевості, 40% – в сільській місцевості.

На Львівщині подружжя всиновлюють хворих дітей і ставлять їх на ноги - "Потрібна любов". Так, окрім рідного сина, Оксана та Сергій Дадаки з Буська мають шістьох прийомних діток.

Знай повідомляв, що на Франківщині горе-матір забула про п'ятьох дітей, яких у неї забрали.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що молодий українець залишився один з трьома дочками і тепер шукає їм маму.