Молодий українець у 28 років залишився сам з трьома донечками, а дружина втекла до іншого чоловіка.

Про це повідомляє інформаційний портал «Вісник+К».

Так, стало відомо, що Карпенко Юрій з селища Глибока Чернівецької області залишився сам з трьома донечками. Коли дружина пішла до іншого найменшій тоді було усього 8 місяців. Після цього готувати суміш, змінювати підгузки, не спати ночами, плести кіски, прибирати, мити посуд, стали звичними для нього справами. Зараз чоловікові 33 роки, він тихий, надзвичайно добрий і понад усе в житті любить своїх дітей.

Чоловік у 28 років залишився сам з трьома донечками

Колишня дружина Юрія неодноразово була помічена з іншими чоловіками, проте він переступав через свою чоловічу гордість і повертав її додому, бо не хотів, аби діти росли без матері. Та потім зрозумів – життя у них уже не буде. Після цього подружжя розлучилося. Зараз колишня дружина Юрія живе в Одесі з іншим чоловіком.

Зараз старшій доньці Юрія – Валентині - 9 років, середній – Іванці, в липні буде 8 років, найменшенькій – Юлії - 6 років.

"Коли залишився з дітьми сам, змушений був лишити роботу, щоб доглядати за ними. А коли була можливість їх на когось лишити, то йшов працювати по людях. Для мене не проблема була готувати їсти, я навіть коли з дружиною ще жив, то сам готував, вона прокидалася вранці, а їсти вже наготовано. Я усе можу робити по дому. Зараз найстаршенька вже мені трішки допомагає - замете хату, може помити посуд", - розповідає багатодітний татусь.

Зараз старшій доньці Юрія – Валентині - 9 років, середній – Іванці, в липні буде 8 років, найменшенькій – Юлії - 6 років


Юрій розповідає, раніше він сам телефонував колишній, аби діти говорили з нею і знали, що в них є мама. Але вони не хотіли, дитяча образа брала верх, вони ніяк не могли втямити, чому рідна матір відмовилася від них. Зараз колишня дружина Юрія зовсім не згадує про дітей.

Зараз чоловік працює на державній роботі – прибирає вулиці, копає могили і тому подібне. З роботи їм пропонують нове житло, тож вони планують скоро переїхати з помешкання бабусі.

"Було таке, що зарплати не давали на роботі, то я йшов в магазин і в борг брав дітям їжу. Діти мають бути ситі. Правда, я ще досі не віддав весь борг - там всього 8 тисяч було", - каже Юрій.

Молодий чоловік розповідає, пробував жити з іншою, але безуспішно. Його нова обраниця любила заглядати в чарку, Юрій приходив з роботи і мало не щодня заставав її п’яною. Аби не травмувати доньок, вирішив попрощатися з цією жінкою.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Дітки просять тата знайти їм маму


" Дівчата просять в мене знайти їм маму, але я не маю коли шукати її. А взагалі мені потрібна дружина, аби не ображала моїх дітей, аби не пиячила, не палила. Якщо у неї будуть діти, це тільки добре", - каже Юрій.

Нагадаємо, раніше під Дніпром неадекват з ножем і взяв у заручники травматологію.

Як повідомляв портал "Знай.uа" на Тернопільщині поліція розшукала нахабну злодійку, яка обікрала молоду матір.

Також "Знай.uа" писав, що у Львові п'яна компанія накинулася на продавчинь.