Після розлучення наша героїня Ірина вирішила залишити дітей чоловіку. Все через те, що саме чоловік став ініціатором розлучення. Але таке рішення жінки не сподобалося ні чоловіку, ні його коханці, передає портал Віддана.

Ірина з розлученням погодилася швидко, і, своєю чергою, завела розмову про аліменти. Але чоловік не погодився з цим. Тому після цього жінка просто і без скандалу пояснила, що з точки зору добробуту дітей правильніше залишити їх у квартирі чоловіка, в дитячому саду, де вони вже адаптувалися, а не поневірятися з малолітніми синами по орендованих квартирах.

Розлучення, розлука, ілюстративне фото: pixabay.com
Розлучення, розлука, ілюстративне фото: pixabay.com

Натомість вона заявила, що готова зі свого боку нести матеріальну відповідальність за дітей і допомагати колишньому чоловікові грошима. Також вона зазначила, що влітку забере дітей до мами в село на канікули, і обіцяє дзвонити. А все інше мав робити він, зрештою, це ж ти затіяв ситуацію з розлученням.

Не дивлячись на протести і заклики до совісті, Ірина просто зібрала валізу і поїхала додому, залишивши чоловіка в повному шоці і з необхідністю терміново шукати няню. Коханка зажурилася, і хоч поки що тримається, чекаючи результату ситуації, але, схоже, не готова до спільного проживання з багатодітним батьком.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Крихке щастя вільного чоловіка виявилося під загрозою. Він не в змозі був сам впоратися з хатніми справами, тому був змушений терміново шукати няню. Чоловік не встигав робити хатні справи та водночас доглядати за дітьми. Такого покарання від своєї колишньої дружини він точно не чекав.

Але наразі всі знайомі колишнього подружжя шкодують чоловіка, та називають Ірину справжньою єхидою, яка кинула дітей.

– Як же вони будуть там з чужою бабою? – гнівно питають в Ірини знайомі.

Нагадаємо, що у Києві 94-річна бабуся продавала ляльок, щоб накопичити на операцію, серце вщент

Як повідомляв портал "Знай.ua" , багатодітна мама ледь не рознесла маршрутку через " не той папірець

Також, "Знай.ua" писав, що самотня Українка усиновила трьох діток-сиріт і ледь втекла з рідного Донецька