У Львові останнім часом спостерігається дефіцит місць у дитячих садочках. Наразі для 4300 дітей не вистачає місця у дитсадках.

Про це під час пресконференції повідомив народний депутат та кандидат у мери міста Львова Олег Синютка.

Так, стало відомо, що реальний дефіцит місць у садочках Львова становить не менше 4300 одиниць. За словами Синютки це точно не збігається із представленими статистичними даними місцевої влади.

Дитячий садок / фото: Unsplash
Дитячий садок / фото: Unsplash


“Внаслідок непродуманої містобудівної політики місцевої влади – житлова присутність у Галицькому районі міста Львова постійно витісняється і нас може чекати така ж ситуація, яка сьогодні спостерігається у багатьох штатах США, де життя у центральній частині міста завмирає через недалекоглядну містобудівну політику”, – сказав Олег Синютка.

Ситуація з садочками по районах міста: найкритичніша ситуація у Шевченківському районі міста Львова, там у черзі в дитсадок стоїть 1113 дітей, у Сихівському районі – 1013 дітей, в Залізничному районі – 892 дитини, а у Франківському – 778 дітей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Львові відкриють новий дитячий садок, місця вистачить усім.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, в Дніпрі голий збоченець вивалив "дружка" на очах у дітей, батьки в жаху.

Знай.ua писав, юні хмельничани взяли "золото" на ЗНО - ура, 200 балів.