За опалювальний сезон 2018-2019 років у Львові чоловікові прийшли платіжки з сумами 27, 35 і 50 тисяч гривень. До слова, він живе до квартири площею 85 кв. м.

Як повідомляти Fakty, виявилося, чоловік єдиний у всьому будинку, хто не встановив лічильник, і комунальники вирішили особливо не морочитися, і вішати на його квартиру всі технічні витрати будинку. І навіть не посоромилися подати на злісного неплатника до суду.

У 3-х кімнатній квартирі Дмитра живе тільки брат з інвалідністю другої групи, який постійно перебуває на лікуванні. Сам власник квартири боьлше року жив в іншому місті і навіть не здогадувався, які захмарні суми на нього повісили. Найцікавіше, що тепловики, розуміючи абсурд ситуації, все одно подали позов про стягнення боргу за послуги з централізованого опалення.

Тим часом в Ужгороді орудує банда колекторів. Черговою жертвою колекторів, що вибивають неіснуючі борги, стала родина Беати Хоминець з Ужгорода. До редакції М-студіо вона звернулася, бо її родину тероризують колектори і вимагають погасити неіснуючий борг. Жінка каже, батько брав колись кредит, але його у березні цього року погасили – і довідка є, але, очевидно, дані використали для неправомірних дій.

Раніше портал Знай.uа писав про слова-табу: експерт розповів, чого не можна говорити незнайомцям по телефону.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що гроші "розчинилися в повітрі" і Приват відмовляється, відповідь Банку вражає: "Успішно відправлені"

Також портал Знай.uа писав, залишитися без грошей на карантині - українців застерегли від заощаджень у доларі та гривні.