На Львівщині однолітки вимагали у сина бізнесменів щомісячну данину та погрожували тим, що його батьки не зможуть спокійно жити та працювати.

Про це повідомила пресслужба Нацполіції Львівщини.

Так, стало відомо, що на Львівщині у Червонограді група хлопців шантажувала свого однолітка - сина місцевих бізнесменів. Зловмисники вимагали у хлопця щомісячної данини. При цьому погрожували тим, що в іншому разі його батьки не зможуть спокійно жити та працювати.

Фото: Нацполіції Львівщини


Шантажисти вимагали у 22-річного хлопця 500 доларів. Щоб врешті отримати гроші, зловмисники його побили. Хлопець боявся за своє та батьківське життя, тому перерахував зловмисникам 3,5 тисячі гривень. Проте вони не заспокоїлися, тому згодом щомісяця хлопець повинен був платити їм 1,5 – 2 тисячі гривень "відступних". Зловмисники погрожували побиттям та створенням перешкод для бізнесу батьків хлопця.

У поліції встановили, що зловмисники вимагали гроші не тільки у батьків постраждалого. Вони обкладали даниною й інших дрібних підприємців Червонограда.

Фото: Нацполіції Львівщини


Оперативники затримали 3 зловмисників, слідчі вже повідомили їм про підозру у вимаганні за попередньою змовою. Тепер шантажистам загрожує від 3 до 7 років за ґратами.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, гігантські плантації для кайфу: жінка вирощувала в теплиці з поливом, опаленням, охороною і відеоспостереженням.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Буковині спритний в'язень штовхав дурь з-за ґрат-ховав "товар" під підлогою.

Також портал Знай.ua писав, що під Запоріжжям знайшли поле соняшників з "сюрпризом" - " двометрова конопля на 10 мільйонів"