Правоохоронці повідомили про розшук зловмисниці, яка протиправно заволоділа майном підприємства.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Так, стало відомо, що управлінням стратегічних розслідувань у Полтавській області департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України встановлюється місцеперебування Токарєвої Ганни Сергіївни, яку обґрунтовано підозрюють у злочині.

Поліція повідомила про розшук зловмисниці


“Громадянинка України, 1994 року народження, мешканки міста Горлівка, Донецької області, підозрювана у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 206-2 КК України та ч. 2 ст. 209 КК України, яка переховується від органів досудового розслідування”, — йдеться у дописі.

Правоохоронці просять усіх, хто володіє інформацією, що допоможе встановили місцеперебування підозрюваної, прохання повідомити на оперативну лінію “102”.

Для довідки: Стаття 206-2. Протиправне заволодіння майном підприємства, установи, організації, вчинені службовою особою з використанням службового становища або якщо вони заподіяли велику шкоду чи спричинили інші тяжкі наслідки, — караються позбавленням волі на термін від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на термін до трьох років та з конфіскацією майна.

Дії, передбачені частиною першою цієї статті, вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб, або у великому розмірі.

Стаття 209. Легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом караються позбавленням волі на термін від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на термін до трьох років з конфіскацією майна.

3. Дії, передбачені частинами першою або другою цієї статті, вчинені організованою групою або в особливо великому розмірі, — караються позбавленням волі на термін від восьми до п’ятнадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на термін до трьох років з конфіскацією майна.

Нагадавши, гігантські плантації для кайфу: жінка вирощувала в теплиці з поливом, опаленням, охороною і відеоспостереженням.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Буковині спритний в'язень штовхав дурь з-за ґрат-ховав "товар" під підлогою.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що під Запоріжжям знайшли поле соняшників з "сюрпризом" - " двометрова конопля на 10 мільйонів"