У Львові поліцейські затримали жінку, яка намагалася заробити на неіснуючій хворобі дитини. Про подробиці події розповідає прес-служба Патрульної поліції Львівської області в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що днями наряд патрульної поліції, проїжджаючи на початку проспекту Чорновола, помітив жінку, яка стояла на проїжджій частині з фотографією дитини в руках. Як з'ясувалося, вона збирала з городян гроші на лікування неіснуючої хвороби – всі документи виявилися фальшивими, а зазначені номери телефонів були недійсні.

У правоохоронців було достатньо підстав вирішити, що жінка займається шахрайством. 34-річна мешканка сусідньої області не змогла чітко пояснити патрульним свої дії та надавала їм недійсні дані.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Громадянку направили до Галицького відділення поліції. За свій "робочий день" жінка змогла назбирати близько 300 гривень. Всі обставини події з'ясовуватимуть слідчі. На жінку винесли постанову згідно частини 1 статті 127 (порушення ПДР пішоходами) КУпАП.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові на одній вулиці міста посеред дороги ходив голий чоловік.

Як повідомляв портал Знай.иа, жінка, яку підозрюють у вбивстві двох дітей, колись працювала моделлю.

Також Знай.иа писав, що в одному з львівських парків провалилася Нова доріжка до пандусу.