Жінка, яку підозрюють у вбивстві двох дітей, колись працювала моделлю. За інформацією місцевих ЗМІ, 36-річна жінка лікувалася в психіатричній лікарні, але офіційно на обліку там не перебувала.

Про це повідомляє ТСН.

Жахлива трагедія сталася на базі відпочинку за 125 кілометрів від Львова. Тут знайшли застреленими двох дітей. Також неподалік знайшли труп матері загиблих дівчаток. Постріли були зроблені з мисливської рушниці. У поліції кажуть, що даний комплекс відпочинку належить родині померлої і вона вирішила переїхати сюди, щоб допомагати з бізнесом.

Жінка колись працювала моделлю


Наразі львівські правоохоронці з'ясовують, чи лікувалася в психіатричній лікарні 36-річна жінка, яка є зараз єдиною підозрюваною у вбивстві двох своїх доньок.

Відомо що у рокову ніч дівчатка не спали і навіть намагалися втекти від мами. Але постріли були в голову, тому діти загинули одразу. Після цього, кажуть у поліції, жінка вистрелила в себе. За інформацією місцевих ЗМІ, 36-річна жінка лікувалася в психіатричній лікарні, але офіційно на обліку там не перебувала.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Нагадаємо, що поліція Тернополя розкрила деталі гучного вбивства завуча школи

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Хмельницькому мати народила і задушила дитину, щоб приховати від коханця

Також, "Знай.uа" писав, що під Києвом "гастролер" з Донецька розчленував господаря знімної квартири