Олександрі Гуй, яку збив п'яний майор, необхідна установка протеза. Про це розповів батько дівчини Микола Гуй на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що студентці з Турського району Львівської області 23-річній Олександрі Гуй в результаті отриманих травм провели 9 операцій і ампутували ліву ногу. Праву ногу дівчини лікарі намагаються врятувати всіма силами.

Читайте Знай в Google News!

У зв'язку з цим дівчині необхідна установка протеза, щоб вона знову могла ходити. За словами мами дівчини Галини Гуй, вартість протеза вітчизняного виробництва становить 300 тисяч гривень, а американського — 1 мільйон 250 тисяч. Батько дівчини працює православним священиком і сім'я не має таких коштів, тому вони звернулися за допомогою до небайдужих людей.

Олександра Гуй, фото: Facebook Микола Гуй

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Галина Гуй додала, що Олександра тримається щосили і витримує всі маніпуляції лікарів. Дівчина хоче, щоб цей кошмар скоріше закінчився і вона змогла відправиться додому.

Отець Олександри Микола Гуй опублікував на своїй сторінці повідомлення від "Української Православної церкви", де вказані реквізити за якими кожен може відправити допомогу дівчинці.

Geplaatst door Николай Гуй op Maandag 28 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що маленький янголятко мучиться через рідкісну патологію, діагноз пролунав як вирок

Як повідомляв портал "Знай.uа", кишечник прикарпатця з'їдає рак, любляча дружина благає про допомогу

Також, "Знай.uа" писав, що новонароджену принцесу розбив інсульт, мама ридає і молиться