На Львівщині загинула жінка, якій в голову вистрілив колишній хлопець її доньки. Про це розповіли на сторінці "Солець-Пульс" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в місті Солець Львівської області на жінку напав чоловік, який виявився раніше судимим колишнім хлопцем її дочки. Він вистрілив їй в голову, в результаті чого постраждала потрапила в лікарню, де і померла.

Читайте Знай в Google News!

"Щойно померла у вічності Бондаренко (Олексин) Оксана... Постріли виявилися смертельними. Щирі співчуття рідним..."- зазначено в повідомленні.

публікація на сторінці Солец-Пульс: Facebook

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Раніше на сторінці поліції Львівської області в соцмережі Facebook повідомляли про цю подію.

24 Вересня 23-річна мешканка міста Стебник повідомила в поліцію про те, що в її маму стріляв невідомий чоловік.

Поліцейські прибули на місце виклику, де виявили 51-річну жінку з вогнепальним пораненням голови. Було встановлено, що постріл був здійснений з вулиці через вікно.

Пізніше вдалося встановити особу стрільця. Ним виявився 28-річний колишній хлопець заявниці, який вже раніше мав судимість.

Через деякий час стрілка виявили з вогнепальним пораненням голови без ознак життя біля залізничної станції Верхні Гаї. Біля нього також був знайдений обріз мисливської рушниці. Згідно з попередньою версією чоловік вчинив самогубство.

За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України, триває. Правоохоронці встановлюють обставини події, призначені експертизи.

На Львівщині чоловік стріляв у матір своєї колишньої дівчини Жінку госпіталізовано з вогнепальним пораненням голови -...

Geplaatst door Поліція Львівської області op Vrijdag 25 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що поліція Тернополя розкрила деталі гучного вбивства завуча школи

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Хмельницькому мати народила і задушила дитину, щоб приховати від коханця

Також, "Знай.uа" писав, що під Києвом "гастролер" з Донецька розчленував господаря знімної квартири