Віталій був одним з двох курсантів, яким вдалося вижити в результаті авіакатастрофи під Чугуєвим. Але, на жаль, травми і опіки виявилися несумісні з життям. Юнак помер у реанімації.

Вчора, 27 вересня, у Львівському ліцеї імені Героїв Крут помолилися за загиблого в авіакатастрофі в Харківській області і провели в останню путь, пише Дніпровська панорама.

Віталій Вільховий отримав близько 90% опіків тіла і перебував у критичному стані. Вранці, 26 вересня, помер у реанімації.

Загиблий був випускником ліцею імені Героїв Крут . Курсанти і співробітники ліцею принесли квіти і лампадки і поставили біля фотографії Віталія. Ніхто не стримував сліз і емоцій, тепло згадували хлопця.

Віталій Вільховий, фото: соцмережі
Віталій Вільховий, фото: соцмережі

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Віталій хотів стати льотчиком. У його родині ніколи не було військових, хлопець самостійно прийняв рішення захищати рідну землю.

Ще коли Віталій навчався в ліцеї, поставив перед собою мету, він дуже хотів бути військовим льотчиком.

"Говорив, я буду випробовувати військові літаки. Дуже переживав, чи пройде за станом здоров'я. І коли поступив, я кажу, бачиш, війна йде. А він каже, А я не боюся війни. Ви знаєте, як класно буде, як я наших хлопців з сухопутки буду захищати з неба"— згадує про Віталія його вчителька з географії Галина Денюк.

В коротенькому ролику сьогоднішнє прощання із загиблим в авіакатастрофі Віталієм Вільховим у ліцеї імені Героїв Крут. Саме там навчався юнак - випускник 2018 року. Вчителі кажуть, Віталій мріяв стати пілотом (у відео пір’яма мова, трохи більше ніж потрапило в телесюжет). І з цією метою хлопець вступив свого часу в військовий ліцей. Хотів випробовувати літаки. Мрія була такою близькою... Вічная пам’ять.

Geplaatst door Віка Балицька op Zaterdag 26 september 2020

Відеоролик розмістила на своїй сторінці у Фейсбуці журналістка Віка Балицька.

20-річний курсант Віталій Вільховий був родом з міста Соснівка, що на Львівщині. Під час авіакатастрофи він вистрибнув з палаючого літака і деякий час втік по трасі, охоплений полум'ям.

Він був доставлений в лікарню швидкої та невідкладної допомоги в дуже критичному стані. Всю ніч медики боролися за життя курсанта, але приблизно о 10:50, 26 вересня він помер.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Сім'ї загиблих під Харковом курсантів отримають компенсації-1,5 мільйона за життя

Як повідомляє портал «Знай.иа» 7-річна дочка загиблого під Харковом штурмана писала татові СМС за хвилини до трагедії: "ніби передчувала"

Також «Знай.иа " писав, що Курсант, який вижив в авіакатастрофі під Харковом, розкрив подробиці трагедії: "гасив товариша, що сумував"