Тема домашнього насильства є актуальною практично у всьому світі. Жінки, як правило, рідко розповідають про своїх кривдників. Але все ж є й такі, хто бореться за справедливість і не мовчить, щоб покарати чоловіка.


Наша героїня Маргарита Грачова позбулася рук через ревнивого чоловіка. Після того як чоловік побив 26 річну дівчину, вона відразу ж заявила в поліцію, проте звідти їй передзвонили тільки через 20 днів. Жодних заходів проти її чоловіка правоохоронці не вжили.


Рівно через місяць її чоловік вивіз Маргариту в ліс, де катував півтори години і відрубав кисті рук. Після чого чоловік відвіз її в лікарню.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще


"Коли ми їхали в лікарню, він кричав: "Який адреналін". Врятувало те, що на вулиці була ідеальна температура - нуль градусів. При мінус двох настає обмороження тканини, при плюс двох - розкладання. А так хоч ліву руку вдалося врятувати", - розповіла жінка.


Доктора дивом відновили одну кисть, а на місці другої тепер біонічний протез. Після цього жінка не зневірилася і продовжує жити щасливим життям. Нещодавно вона презентувала свою книгу "Щаслива без рук". Там вона поділилася печалями і радощами свого нового життя.

Маргарита лучезарно улыбается в каждом интервью и с гордостью демонстрирует свой бионический протез — сразу и не...

Geplaatst door Женщина на миллион: тебе всё можно op Dinsdag 23 juni 2020

Раніше портал "Знай.uа" писав озвіріла викладачка розстріляла чоловіка і дочку, а собі пустила кулю в скроню-кривава трагедія потрясла Україну

Портал "Знай.uа" писав 9-річний хлопчик з інвалідністю, який жив у парку, втратив маму, батько не знаходить слів

Портал "Знай.uа" писав У Києві жорстоко побили священика, реакція потерпілого вразила: "Бог їм суддя"