Львів’янка стала обличчям обкладинки американського журналу Bazaar.

Про це йдеться в інтерв’ю в’єтнамській версії журналу Harper’s Bazaar.

Так, стало відомо, що українська модель та актриса, уродженця містечка Червоноград, що на Львівщині Людмила Ткаченко стала обличчям обкладинки модного жіночого американського журналу Harper's Bazaar.

Фото: Harper’s Bazaar


"Дізнавшись історію цієї дівчини, ви так само зрозумієте, чому Harper’s Bazaar обрав саме її для цієї обкладинки в Інтернеті" -, наголошується у повідомленні.

Наразі українка вже досягла значного успіху у столиці кіно та моди США - Лос-Анджелесі. Зараз вона бере участь у показах іменитих дизайнерів та знімається у кіно.

Фото: Harper’s Bazaar

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, раніше Джонні Депп і Ембер Херд обмінялися "люб'язностями" в суді: "Квазімодо, монстр і наркоман".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, нова кохана Бреда Пітта 27-річна модель Ніколь Потуральскі познайомилася з голлівудським актором у ресторані свого чоловіка в Берліні.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода на відпочинку влаштувала еротичну гімнастику, Волочковій є чому повчитися.