На Львівщині медсестра добростанівської амбулаторії вдруге заразилася коронавірусом.

Про це повідомляє інформаційний портал Укрінформ.

Так, стало відомо, що медсестра добростанівської амбулаторії, що в Яворівському районі Львівської області, вдруге інфікувалася коронавірусом.

коронавірус, фото delo.ua
коронавірус, фото delo.ua


Перший раз позитивний ПЛР-тест жінка отримала 18 травня, хвороба протікала в легкій формі, тому вона була вдома на самоізоляції. Знову медпрацівниця здала аналіз 1 червня, результат вчергове підтвердився, а 22 червня вона вже отримала негативний результат.

«Відтак, легко подолавши недугу, вийшла на роботу і була впевнена, що вдруге інфікуватися неможливо. Але на початку вересня, я втратила нюх, піднялася температура, були всі ознаки COVID-19, здала новий аналіз і він знову був позитивний», – розповіла Тицейко.

Вдруге перебіг хвороби для медсестри став значно складнішим: висока температура, кашель. Зараз вона лікується вдома, лікарі кажуть, що вона вдруге інфікувалася через пониження імунітету.

На Львівщині підтверджено 18793 випадки інфікування коронавірусом, з них 527 — летальні. За вчорашню добу лабораторні центри провели 1895 ПЛР-тестів. Відтак, 275 — позитивні. Серед них львів'ян — 119.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, вчені отримали грант на розробку вакцини від коронавірусу, найважливіші ліки століття можуть народитися в Україні.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, головний епідеміолог вляпався в скандал через жертви covid.

Також Знай. ua писав, що в Україні шукають охочих посперечатися на 10 тис дол щодо зараження Covid-19.