На Львівщині чоловік на скутері збив дворічну дівчинку, яка раптово вибігла на дорогу.

Про це повідомляє департамент цивільного захисту Львівської ОДА.

Так, стало відомо, що на Яворівщині внаслідок ДТП постраждала дворічна дівчинка. Відомо, що дорожньо-транспортна пригода сталася 21 вересня о 13:00 год., на автодорозі сполученням “Львів-Краковець”.

швидка допомога / скріншот з відео
швидка допомога / скріншот з відео


У селі Наконечне Яворівського району, мешканець цього населеного пункту 1970 року народження, керуючи скутером «Вайпер», скоїв наїзд на дівчинку 2018 року народження, яка з тротуару раптово вибігла на проїзну частину дороги.

На місце пригоди оперативно викликали бригаду швидкої допомоги. Медики госпіталізували дитину у нейрохірургічне відділення МДКЛ ім. П. Орлика з діагнозом: “забій головного мозку, перелом лобної кістки”.

Наразі всі обставини та причини події встановлюють правоохоронці.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що стало відомо про смертельну ДТП, яка сталася в Запоріжжі. Живцем у палаючій машині згоріло три студенти.

Також Знай повідомляв, що в Києві сталася дорожньо-транспортна пригода-мотоцикліст збив трьох пішоходів.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Закарпатській області 14 вересня сталася смертельна ДТП за участю легкового авто.