Міська рада ігнорує звернення мешканців Львова, і це продовжується роками.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав нардеп від "Європейської солідарності" Олег Синютка після зустрічі з жителями вулиць Гранітна і Базальтова у Львові.

“З часу заснування вулиць міська влада не вкладала кошти в благоустрій. Дороги нема, а коли дощить – не пройти і не проїхати. Люди пишуть звернення до міської ради, але не отримують жодної відповіді”, – пише Синютка.

Депутат зазначив, що люди вимушені самостійно вирішувати усі свої проблеми, починаючи від прокладання труб, закінчуючи зведенням бетонних мурів.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Дороги нема, а коли дощить – не пройти і не проїхати. Зі схилу дощова вода стікає на подвір’я. Мешканці дають собі раду як можуть. Прокладають труби, будують бетонні мури довкола своїх дворів.Але найгірше те, що люди пишуть звернення до міської ради, але не отримують жодної відповіді”, - написав Синютка.

Раніше до львівської поліції надійшло повідомлення про масове замінування ключових інфраструктурних об’єктів міста. Про це розповіли в Управлінні патрульної поліції Львівської області, передає Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Нагадаємо, що до поліції Львова надійшло повідомлення про замінування житлового будинку. Горе-жартівника швидко розшукали, його чекає покарання за фейкове повідомлення про мінування.

Як повідомляв портал Знай.uа , четверо циган увірвалися в будинок бабусі, відібрали її накопичення, зв'язали і жорстоко побили. Літня жінка втратила всі гроші, які відкладала собі на похорон довгими роками.

Також Знай.uа писав про те, що правоохоронці затримали двох чоловіків, підозрюваних у пограбуванні 32-річної іноземки. Вони запропонували купити килим, і жінка, не запідозривши недобре, відкрила їм.