Українцям не слід чекати, що найближчим часом в Україні почнуть платити пенсії на рівні Європи. Але все ж невелике підвищення вже заплановане на 2021 рік.

Про це під час офіційного візиту у Львівську область заявив президент України Володимир Зеленський.

“Соціалка. Поставлено завдання підвищення зарплат науковцям і вчителям, медикам і, на скільки це можна, пенсіонерам”, - сказав гарант, коментуючи закладені у держбюджеті-2021 параметри соціальних виплат.

Зеленський нагадав, що з 2021 року в Україні почнуть робити додаткові виплати для людей старше 75 років.

“Чи варто очікувати, що вона одразу (пенсія. – ред.) буде європейського рівня? Я думаю, що очікувати цього не треба. Але наступного бюджетного року вона буде збільшена і все одно, у будь-якому випадку, за декілька років ми вийдемо на нормальний людський рівень соціалки”, - підкреслив Президент.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, 18 вересня президент України Володимир Зеленський приїхав на Івано-Франківщину. Повідомляється, що Володимир Зеленський вже прибув на Прикарпаття і проводить перевірку того, як були використані кошти виділені на подолання наслідків повені в червні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Зеленський пообіцяв "шматочок Австрії" в Карпатах, коли готувати лижі

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо відомо про те, що мер міста Дніпро Борис Філатов висловився стосовно влади, що прийшла.

Також, "Знай.uа" писав, що на Тернопільщину збирається приїхати президент Володимир Зеленський.