Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки на Львівщину дав два тижні правоохоронцям, щоб вони показали результат у боротьбі зі злочинністю.

Про це інформує пресслужба Глави держави.

Так, Володимир Зеленський провів у Львові нараду з керівниками правоохоронних органів на місцях щодо протидії корупційним злочинам. Зокрема, йшлося про викриття та покарання за діяльність конвертаційних центрів, завдання збитків об’єктам державної власності, серед іншого – десяткам об’єктів НАК «Нафтогаз України».

Володимир Зеленський, скріншот: YouTube
Володимир Зеленський, скріншот: YouTube


Варто зазначити, що на території Львівської області розташована значна кількість об’єктів інфраструктури стратегічного та бюджетоутворювального підприємства НАК «Нафтогаз», які піддаються постійним протиправним діям. Через це цього держава зазнає багатомільйонних збитків.

Навіть попри десятки відкритих кримінальних проваджень, результати невтішні, і рівен корупції залишається високим.

«На сьогодні у нас є всі можливості, щоб правоохоронна система була чистою, стабільною й допомагала. Я підтримую двотижневий термін – показати результат і дійсно показати суспільству у Львівській області, що правоохоронна система може бути в країні такою, щоб народ пишався. Настав час і можливість захистити честь правоохоронців», – сказав Президент.

Також президент звернув увагу на незаконну вирубку лісів, яку вдалося подолати лише частково і яка на сьогодні все ще доволі активно ведеться на Львівщині. Володимир Зеленський також наголосив на необхідності співпраці правоохоронців з обласною державною адміністрацією.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Садовий зробив спробу зупинити паніку у львів'ян через коронавірус: "Тільки спокійно"

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.uа» Садовий "пожертвував" львівське листя коровам

Також «Знай.uа» писав, що Садовий "вилизав" вулиці Львова, містяни розкусили мера перед виборами: "Показуха"