За серпень 2020 року у Львові та області було зареєстровано 260 новеньких автівок. В цілому мешканці регіону заплатили 8 мільйонів доларів.

Найпопулярніша марка - "француз" Renault. 55 автівок саме цього бренду на загальну суму 900 тисяч доларів зареєстрували у Львові, і це не враховуючи додаткового обладнання. На другому і третьому місці - Volkswagen і Toyota. Про це говориться у повідомленні сайті з продажу машин RST.ua.

Загалом за серпень в Україні зареєстрували понад 7 тисяч нових автівок, загальна вартість яких склала 210 мільйонів долларів.

Раніше до львівської поліції надійшло повідомлення про масове замінування ключових інфраструктурних об’єктів міста. Про це розповіли в Управлінні патрульної поліції Львівської області, передає Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, що до поліції Львова надійшло повідомлення про замінування житлового будинку. Горе-жартівника швидко розшукали, його чекає покарання за фейкове повідомлення про мінування.

Як повідомляв портал Знай.uа , четверо циган увірвалися в будинок бабусі, відібрали її накопичення, зв'язали і жорстоко побили. Літня жінка втратила всі гроші, які відкладала собі на похорон довгими роками.

Також Знай.uа писав про те, що правоохоронці затримали двох чоловіків, підозрюваних у пограбуванні 32-річної іноземки. Вони запропонували купити килим, і жінка, не запідозривши недобре, відкрила їм.