Українка, яка пережила кілька хімієтерапій та пересадку кісткового мозку потребує допомоги аби побороти рак мозку.

Про це повідомляє Свідок.

19-річна жителька Вінниці Юлія попри доволі юний вік вже пережила кілька складних операцій, хімію і навіть пересадку кісткового мозку. Дівчини бореться з агресивною пухлиною мозку, і зараз їй необхідні гроші на лікування.

Скріншот


Медики розповіли, що пухлину мозку діагностували вже надто пізно, коли почалися метастази. За лікування дівчини бралися лікарі України та Білорусі, після чого вона пережила десятки блоків хімієтерапії. Згодом хвороба наче відступила, але на плановому МРТ стало відомо, що стався рецидив. Метастази пішли у головний та спинний мозок.


Надію на одужання дівчині дали турецькі лікарі, вони зробили трансплантацію кісткового мозку. Наступив стан ремісії, родина навіть вже планувала відпочинок, але за три тижні дівчина перестала ходити. Юлія знову пройшла курс хімієтерапії, але результату він не дав, дівчина навіть втратила слуг.

У Туреччині знову погодилися взяти дівчину на лікування, але на це потрібно 40 тисяч доларів. Наразі сім'я дівини немає такої суми грошей, тому звертається до всіх небайдужих.

Допоможімо разом подолати хворобу! Максимальний репост! Допоможіть врятувати життя 19-річній Юлії з Вінниці. Кілька...

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще
Geplaatst door Свідок op Woensdag 16 september 2020

Нагадавши, Знай розповідав, як львів'янка врятувала красу тисяч жінок, які лікуються від раку.

Також Знай повідомляв, що на Тернопільщині родина просить допомогти врятувати сина та збирає гроші на лікування та реабілітацію хлопця після ДТП.

Нещодавно Знай передавав, що маленька українка, яка бореться раком, потребує допомоги щоб отримати шанс на нормальне життя.