У Львові невідомі викинули на смітник пакет з новонародженими цуценятами.

Про це у спільноті Варта-1 у соціальній мережі фейсбук написала львів'янка Iren Iren.

Так, у Львові у понеділок, 14 вересня вночі містяни почули жалібне скавчання. Вони підійшли до сміттєвого бака та помітили, що хтось викинув пакет з новонародженими цуценятами. З десяти чотирилапих вижило лише двоє.

Фото: Iren Iren


Після цього знайдених цуциків завезли у ветеринарну клініку "Імпульс", де їх оглянули, зігріли та нагодували. Там вони і провели свій перший день.

"Наразі ми відвезли їх на тимчасову перетримку до людини, яка також радісно відгукнулася і прийшла на допомогу. Та немає змоги довго утримувати їх, через нестабільний робочий графік.

Терміново шукаємо годуючу собаку, або людину, яка має змогу приділити свій час та увагу і вигодувати двох щенят, а далі вже шукатимемо господарів!", - написала львів'янка.

За словами львів'янки наразі у цуценят є все необхідне: пелюшки, грілка, собача суміш, але це не замінить їм мами.

Скріншот

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, раніше малолітні шкуродери з Хмельницького потрапили на відео: "дивись, Він корчиться!"

Як повідомляв портал "Знай.ua", шкуродерка із Запоріжжя задумала десятки тварин і спробувала вийти сухою з води-адвокат не допоміг.

Також "Знай.ua" писав про те, що у Харкові сектанти-шкуродери влаштували концтабір собаці, замучивши до смерті-рятувати вже було нікого