На Львівщині сталася масштабна ДТП, зіткнулися 7 автомобілів з Миколаєва, Хмельницького, Києва та Волині.

Про це повідомляє інформаційний портал Depo.Львів.

Так, стало відомо, що біля Львова зіткнулися 7 автомобілів з Миколаєва, Хмельницького, Києва та Волині. Масштабна аварія сталася у середу, 16 вересня, близько 14:50, на автодорозі "Київ-Чоп", поблизу населеного пункту Чишки Пустомитівського району.

Фото: Національна поліція


Відомо, що водій сідлового тягача марки "Volvo FM450" з напівпричепом, мешканець Миколаєва 1994 року народження, рухаючись у напрямку Києва, здійснив зіткнення з попутним автомобілем марки "Мерседес Спрінтер" під керуванням мешканця Львова 1977 року народження.

Фото: Національна поліція


Внаслідок зіткнення, автопоїзд здійснив подальший рух та скоїв зіткнення з наступними 5-ти автомобілями, а саме: автомобілем марки "Рено Логан", під керуванням мешканця міста Нетішин Хмельницької області 1966 року народження, автомобілем марки "БМВ", під керуванням мешканця Київської області 1974 року народження, автомобілем марки "Мерседес Спрінтер", яким керував мешканець міста Яворів 1979 року народження, автопоїздом у складі тягача марки "MERSEDES-BENZ" з напівпричепом, під керуванням мешканця міста Нововолинськ 1968 року народження.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Фото: Національна поліція


Відомо, що у наслідок цієї ДТП постраждало 5 осіб, всі вони з травмами різного ступеня тяжкості були доставлені у Львівську ЛШМД. Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини та причини події. Ведеться слідство.

Нагадаємо, у Харкові дружина радника голови Сумської облдержадміністрації влаштувала п'яну ДТП. Дівчина за кермом Audi A3 врізалася в припарковану Honda і перекинулася.

Як повідомляв портал Знай.uа, на автодорозі "Львів-Ужгород" сталася жахлива ДТП: водій не впорався з керуванням і протаранив двох комунальників, які ремонтували дорогу. Один з працівників загинув, другий отримав травми, його госпіталізували.

Також портал Знай.uа писав, що під Києвом соратниця Зеленського збила дитину на шаленій швидкості, цинізм зашкалює: "Я тебе бл**ь, с**а урою".