Львів'яни скаржаться на погані транспортні розв'язки. Про це розповіли в проекті видання "Вголос".

Повідомляється, що Андрій Садовий вже 14 років на посаді мера робить Львів привабливим містом для туристів, при цьому він забуває про жителів, які живуть у віддалених районах.

Читайте Знай в Google News!

Так, жителі мікрорайону Рясне скаржаться на погані транспортні розв'язки. За їх словами, дороги в мікрорайоні знаходяться в жахливому стані, також через район проходить мало маршрутів, що призводить до великих черг і частих пробок.

Львів'яни кажуть, що Садовий просто забув про існування Рясного і ніколи до нього не приїжджав.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Найголовніше в Рясному, мені здається - пробки. Потрібно зробити дві смуги в одну сторону і дві в іншу. Трохи хотілося, щоб у нас був сміттєпереробний завод і ми не вивозили відходи незрозуміло куди. Можливість була, побудувати такий завод, але пан Садовий захотів великий відсоток " - каже місцевий житель Володимир.

"Транспорт, головне транспорт! Тут дуже погано транспорт ходить" - сказала місцева мешканка Галина.

"Завжди було дві проблеми, обидві на "Д" - д*рні і дороги. Все! Не буде д*рнів — проблем не буде" - сказав місцевий житель Олег.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що депутати звинувачують Кличка в численних махінаціях

Як повідомляв портал "Знай.uа", мер Тернополя Надал підім'яв під себе підприємців і пішов війною на Зеленського

Також, "Знай.uа" писав, що у Кернеса виправдалися за горе-міст і поставили харків'янам ультиматум