У Львові попри карантинні обмеження курсують переповнені трамваї.

Світлини переповненого пасажирами трамваю на Сихів, оприлюднив на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук львів'янин Іван Радковець.

Так, містяни повідомляють, що у Львові трамваї, які курсують у вечірній час, переповнені пасажирами. Попри встановлені карантинні обмеження і вимоги щодо дистанції – трамвай на Сихів їздить переповнений пасажирами. Однак, на це не реагує водій трамваю та контролюючі служби міста.

Фото: Іван Радковець


Варто зазначити, що у період карантину у громадському транспорті дозволено перевозити лише сидячих пасажирів. До того ж кожен з пасажирів обов'язково повинен їхати у захисній масці.

Фото: Іван Радковець


Станом на 9 вересня у Львівській області кількість людей, у яких підтвердився діагноз коронавірус Covid-19, від початку пандемії – 16 269 (+196 за попередню добу). Летальні випадки – 454 (+2). Вилікувалися – 4959 (+154).

Усього в Україні за даними ЦГЗ: 143 030 (+2551) людей захворіло, 2979 (+45) померло, 63 703 (+1157). вилікувалися.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

#Львів #осінь2020 Трамвай на Сихів 21.00 8 вересня 2020

Geplaatst door Іван Радковець op Dinsdag 8 september 2020

Нагадавши, Комаровський порадив викладачам дієві способи профілактики Covid-19.

Як повідомляв Знай. ua, покрокові дії при підозрі на covid-19, в МОЗ поділилися докладною інструкцією.

Також Знай. ua писав, що інфекціоніст розповів, що чекає Україну в листопаді і чи закінчиться карантин.