У Львові відбулась акція проти капітулянтських домовленостей української влади з ворогом.

Про це пише портал Четверта студія.

Так, стало відомо, що у четвер, 10 вересня, ввечері, о 19:00, у Львові відбулась акція проти капітулянтських домовленостей української влади з ворогом.

Фото: Четверта студія


Небайдужі українці, зокрема протестували проти спільного патрулювання позицій українськими військовими і бойовиками. Про це напередодні домовились на засіданні ТКГ.

Фото: Четверта студія


Українські патріоти вважають цю домовленість зневагою до всього українського та диверсією щодо існування України як держави загалом. Саме тому українці у багатьох містах виходили на подібні акції.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Фото: Четверта студія


У Львові акція відбулась біля пам’ятника Тарасові Шевченку.

Фото: Четверта студія

Нагадаємо, Знай писав, що в Харкові змінилася вартість квадратних метрів житлової нерухомості в новобудовах. Зростання цін почалося на початку літа і триває досі. Експерти заявили, що він продовжиться в найближчому майбутньому.

Також Знай повідомляв, що в Харкові пройшов мітинг проти свавілля з боку охорони парку Шевченка. Молоді люди вимагали припинити побиття відвідувачів.

Нещодавно Знай передавав, що медики підтвердили високий рівень захворювань біля коксохіму на Харківщині.