З 1 жовтня в Україні подорожчають перші 100 кВт/год електроенергії для населення, газ і вода.

Про це заявила прес-служба Міністерства енергетики.

Так, 1 кВт/год зараз коштує 90 копійок, а вже через місяць - здорожчає до 1,68 грн: тобто майже вдвічі більше.

Згідно з новими нормами, вартість газу може змінюватися мало не щомісяця, причому як у більшу, так і в меншу сторону. Однак вже достеменно відомо, що у наступному році газ подорожчає на 19%.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

З 1 січня 2021 року для українців на 22% подорожчає і холодна вода.

Українці, які хочуть у новому опалювальному сезоні отримувати субсидію на газ, повинні будуть виконати одну важливу умову. Про це повідомили в Мінсоцполітики.

Для отримання державної компенсації, споживачам необхідно повідомити в управління праці та соціального захисту населення за місцем реєстрації Про зміну Постачальника блакитного палива. Субсидію можуть порахувати неправильно, якщо цього не повідомити.

Влада Києва незаконно підвищила тарифи на утримання прибудинкової території, тому кияни переплатили мільярди гривень, які їм мають повернути. Про це перед засіданням Окружного адміністративного суду заявив народний депутат від "Батьківщини", кандидат у мери Києва Олексій Кучеренко. Він подав до суду скаргу на підвищення тарифів у 2017 році, ініційоване КМДА.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українці на електросамокатах потраплять під загальні правила - міністр Криклій анонсував нововведення.

Як повідомляв "Знай.ua", Шмигаль анонсував перерахунок пенсій у 2021 році: як доплати будуть залежати від мінімалки і віку українців.

Знай.ua писав, у Києві орудує бабка з очманілими ручками - поцупила у дитини "колеса", щоб кататися на пенсії.