Любов до життя та саме вміння жити людей з інвалідністю іноді вражає. Кожному з нас треба б повчитися не звертати увагу на всі негаразди та проблеми, а просто жити. Звісно життя не зупиняється, коли у лікаря ти чуєш цей страшний діагноз, тому люди з інвалідністю продовжують жити повноцінним життям, одружуватися та продовжувати рід.

Коли Юлі Ресенчук було 23 роки дівчина опинилася на візку, зараз дівчина вже на п'ятому місяці вагітності.

" На жаль два роки у нас нічого не виходило. У мене були проблеми по жіночій лінії, Вадим також лікувався. Минулого року я вперше завагітніла, недобре закінчилося: на одинадцятому тижні у мене стався викидень.

Хочеться просто професійності, щоб жінкам не говорити сходу, що вона там сидить на візку : "ти не можеш народити, бо ти з інвалідністю, йди роби аборт", — я вважаю це взагалі неприпустимо, це злочин. І взагалі ці стереотипи, якщо ти маєш інвалідність, то ти не можеш бути хорошою матір'ю чи батьком - це не правда", - говорить дівчина.

Скріншот


Олена Акопян, чемпіона параолімпійських ігор, перестала ходити, коли у 14 на неї напав чоловік із ножем. Після того жінка не стала жаліти себе, а повністю присвятила себе спорту. У 39 вона завершила спортивну кар'єру, а в 41 народила здорових двійнят, яких зараз виховує сама.

Скріншот

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще


"Коми мені було шість років я почав своїм друзям говорити, що моя мама - спортсменка. Вони були в шоці, вони не вірили. Я доводив і мама теж доводила. Зараз у неї 73 медалі, У нас мама взагалі - бомба", - говорить син Олени Єгор.

Скріншот


Жінка народжувала кесарево, тому що лікарі боялися, що у неї травма хребта та до того ж двійня.

Три жінки з інвалідністю розповідають про вагітність, народження й виховання дітей, а також у чому в Україні проявляється дискримінація в їхньому праві на материнство

Geplaatst door hromadske.ua op Dinsdag 25 augustus 2020

Раніше портал "Знай.ua" писав Озвіріла викладачка розстріляла чоловіка і дочку, а собі пустила кулю в скроню - кривава трагедія приголомшила Україну

Портал "Знай.ua" писав 9-річний хлопчик з інвалідністю, який жив у парку, втратив маму - батько не знаходить слів

Портал "Знай.ua" писав У Києві жорстоко побили священика, реакція потерпілого вразила: "Бог їм суддя"