Під Золочівською міською радою відбувся пікет щодо “Московського патріархату”.

Про це повідомляє портал "Золочів.нет".

Так, стало відомо, що у понеділок, 7 вересня під Золочівською міською радою відбувся пікет щодо “Московського патріархату”. У цьому пікеті приймали участь молоді люди, які представлялися як “Національний корпус”. Також, біля мерії були правоохоронці, представники міської влади. Міського голови Золочева не було.

Скріншот


Місцеві активісти вийшли на пікет аби висловитися проти будівництва церкви Московського патріархату. Вони обурені бездіяльністю міської влади.

Вони впевнені що будівництво є незаконним, адже воно здійснюється без погодження з місцевими жителями, а також суперечить нормам благоустрою. Тому активісти вимагають знести паркан та зупинити будівництво храму Московського патріархату.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що на Буковині сотні вірян облизали одну ложку в розпал пандемії: "Бог врятує"

Також портал «Знай.uа» писав, що Дд церкви під Запоріжжям пробрався коронавірус - Бог не допоміг

Також портал «Знай.uа» писав, що у Львові "секретар" Ісуса роздавав перехожим гроші: "Люблю Бога і Путіна"