На Буковині на церковній службі під час православного свята Успіння Пресвятої Богородиці місцеві жителі забули про небезпеку та карантин та скупчилися біля храму.

Про це у соціальній мережі Facebook повідомив житель Чернівців Сергій Сухомлін.

Складна епідеміологічна ситуація в “червоній” Чернівецькій області та новий антирекорд по коронавірусу в країні 28 серпня не завадив багатьом десяткам вірян прийти у храм на службу та причаститися.

Містяни скупчилися біля церкви, забувши при цьому про маски та соціальну дистанцію. Варто зазначити, що святкову службу відвідали віряни різного віку: від літніх і до дітей.

Фото: Сергій Сухомлін


“Ну що червона зона? Вже всі причастилися з одної ложки?” – пише чоловік.

У коментарях зауважують, що за додержанням введених обмежень мали пильніше стежити і представники місцевої влади, і правоохоронці.

Скріншот


Зазначимо, що 31 серпня (станом на 9:00) в Україні 121 215 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 2557 летальних, 57 114 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 2141 новий випадок.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо в Україну поспішають 4 нових віруси, епідеміологи схопилися за голову.

Як повідомляв Знай. ua, коронавірус в Україні пішов на відступ, медики святкують невелику перемогу.

Також Знай. ua писав, що симптоми Covid - 19 виникають саме в такому порядку: вмійте розпізнати хворобу.