У центрі Львова невідомий чоловік роздавав перехожим гроші від імені Ісуса. Чоловік заявив, що він мільярдер, і приїхав в Україну, щоб роздавати людям гроші.

Про це повідомляє інформаційний портал ZAXID.NET.

Вже кілька днів поспіль у Львові біля пам’ятника Івану Федорову невідомий чоловік, який називав себе «Ісусом Христом» та «проповідником Бога», роздавав перехожим гроші.

Скріншот


За словами продавців, які торгують неподалік, російськомовний чоловік, якого звати Денис (прізвища він не називав), приходив сюди два дні, 23-24 серпня. З ним також була жінка, яку він називав своєю дружиною. Вони принесли колонку з мікрофоном та протягом кількох годин роздавав перехожим гроші. Він заявляв, що «сучасна церква забирає в людей гроші, а він посланник Бога і прийшов, щоб людям їх давати».

За словами «Дениса» він є мільярдером, який продав свій бізнес і приїхав з Німеччини, щоб допомагати українцям. Як розповідають очевидці, спершу він просто роздавав гроші, а потім записував потреби людей, їхні контакти і обіцяв допомогти у розв'язанні проблем.

«Він дав мені 500 грн, ми собі потім з колегою випили по 250 грамів. Раз гроші взяли в магазині, то вони справжні», – каже продавець Ярослав.

Відмітимо, що на YouTube-каналі «Легион 111», створеному лише 20 липня і зареєстрованому у Росії, опубліковано кілька десятків відео, серед яких є і сцени роздачі грошей у Львові. На відео «Денис» розповідає, що є проповідником та хоче зробити Україну багатою країною. До того ж він заявляє, що «Європа хоче купити Україну, щоб зробити людей рабами», та що він любить Путіна.

Варто відзначити, що у Львові, як і в будь-якому іншому місті України є свої проблеми і свої досягнення. Однією з проблем став громадський транспорт.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також Знай повідомляв, що перед виборами мер Львова Садовий вирішив показати, яким місто буде через кілька років і представив інфраструктурні проекти.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові з'явився новий фонтан якраз перед виборами.