Стало відомо про мітинг, який пройшов під "Львівгаз". Там зібралися представники ОСББ, і висунули свої вимоги.

Таким чином, повідомляється, що в понеділок, 7 вересня, під "Львівгазом" зібралися представники ОСББ з акцією протесту. Про це повідомив Ігор Кідик.

Акція Газовий зашморг!Стоп вседозволеності "Львівгазу"! пройшла організовано та результативно. Досягнуто такі...

Geplaatst door Kidyk Ihor op Maandag 7 september 2020

Вони виступали проти третьої платіжки за газ, а також проти газової петлі, відключення будинків від постачання газом. На даний момент тривають переговори з керівництвом і учасниками мітингу.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Ігор Кідик повідомив, що з керівництвом їм вдалося домовитися про низку моментів, а саме: всім будинкам, в яких був відкачаний газ, його повернуть; протягом кілька наступних днів будуть проведені розрахунки вартості обслуговування мережі; буде надано перелік будинків, за якими була загублена технічна документація, щоб були правові підстави звернутися до попередніх балансоутримувачів для відновлення документації їх коштами, або ж через дієві програми Львівської міської ради.

Додамо, що за чинним законодавством відповідальність за безпеку експлуатації внутрішньобудинкових мереж, за їх технічне обслуговування та поточний ремонт несуть оператори газорозподільної мережі (ГРМ), в народі — "облгази".

Однак облгази вже кілька років, за мовчазної згоди нацрегулятора, ухиляються від виконання своїх обов'язків і шукають способу перекласти цей "головний біль" на самих споживачів у багатоквартирних будинках.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що ціна нафтогазової ділянки зросла в 8 разів до 651 млн грн

Як повідомляв портал "Знай.иа", "Приват" додатково заробить 1,3 млрд грн за рахунок введення мит на дизпаливо

Також, "Знай.иа" писав, що "Львівгаз" шантажує боржників драконівськими методами