П’ятий президент України, лідер партії “Європейська Солідарність” Петро Порошенко у суботу, 5 вересня, та у неділю, 6 вересня, перебуває на Львівщині із робочим візитом.

"Сьогодні у мене був дуже насичений, але надзвичайно приємний день. Львів, Дрогобич, Трускавець. Здавалося, що я встиг зробити селфі з усіма мешканцями цих міст.
Дякую кожному за потужну підтримку та позитивні емоції. Радію, що ми з вами сповідуємо спільні цінності – для нас немає нічого важливішого за Україну!", - написав Петро Порошенко у своїй офіційній сторінці.

Петро Порошенко у Львові разом з депутатами від “Європейська Солідарність” вшанував пам’ять загиблих захисників України з 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ.

“Вічна пам’ять українським воїнам, які віддали найцінніше – своє життя, захищаючи рідну землю від російського агресора. Слава нашим воїнам!”, – йдеться у повідомленні.

Порошенко відвідав фестиваль «Європейська осінь у Львові», який зібрав блискучих виконавців і справжніх меломанів.

"Навіть без зайвих перебільшень я можу назвати себе давнім поціновувачем джазу. І як приємно було цього осіннього вечора почути наш улюблений з Мариною романс «Ой ти, дівчино, з горіха зерня…» у блискучому виконанні Петра Радейка – соліста Львівської національної опери. Це було проникливо, щемливо – до глибини душі", - написав Петро Порошенко.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще
Також у соціальних мережах поширюють відео, де Петро і Марина Порошенко танцюють під Гуцулку Ксеню у Львові.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Львів'яни сердечно зустріли захисників України: "Неймовірно пишаюся", зворушливі кадри

Також портал «Знай.uа» писав, що Львів'яни отримають у вересні платіжки за газ, над якими хочеться плакати

Також портал «Знай.uа» писав, що Проти Порошенка і Вакарчука запровадили санкції