У п'ятницю, 4 вересня, у львівському аеропорту влаштували урочистий прийом військовим, що служать у повітряному командуванні "Захід". Ці люди протягом трьох місяців охороняли повітряний простір України в зоні ООС.

В. о. заступника командувача з'єднання полковник Мирослав Курчак привітав українських героїв з успішним поверненням додому та від душі подякував рідним за підтримку та терпіння.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Неймовірно пишаюся тим, що військовий колектив виконав головне завдання - збереження життя і здоров'я", - додав Мирослав Миколайович.

Після, отець Мар'ян Сеник - військовий капелан - благословив захисників і провів спільну молитву за щасливе повернення.

Українські захисники проведуть у колі сім'ї кілька днів і знову повернуться до служби.

На Тернопільщині 15-річний юнак врятував друга з вогню і став героєм. Молодий чоловік йшов до клубу на репетицію, а там стався вибух газу. Присутніх обпекло полум'ям, а ударна хвиля збила з ніг. Молоді люди у вогні почали вибігати на вулицю. Однак 15-річний Сергій повернувся назад, так як там залишився ще один з друзів.

Нагадаємо, що актор Пашинін після повернення з АТО ледве зводить кінці з кінцями

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Донбасі військовий дістав з-під землі закривавленого побратима, геройський вчинок прогримів на всю Україну

Також, "Знай.uа" писав, що воїн розповів про безчинства окупантів під час перемир'я на Донбасі