У Львові контролер у громадському транспорті скоїв напад на пасажира.

Про це повідомив на сторінці ГО “Варта 1” Ihor Molodyy, який оприлюднив світлини з місця події, пише "Четверта студия".

Фото: ФБ/Варта 1
Фото: ФБ/Варта 1

Як Ви думаєте безпечно у міському транспорті? Контролер напав з незареєстрованої зброї на людину з інвалідністю. Чекаємо слідчо-оперативну групу. Керівництво контролера також на місці. Сподіваємось поліція буде працювати виключно в рамках закону”, – написано у повідомленні.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"
Показати ще

"Це не перший випадок!!! Контролери скажені на людей кидаються!", " чекаємо контролерів з собаками та автоматами", " Выкрутиться, как всегда или уволят задним числом.", " Не знаю, що відбулося сьогодні, але неодноразово був свідком неадекватної поведінки "зайців". При тому, як правило, поза Україною ніде таких наглих "зайців" не зустрічав. ", " Оплачуйте проїзд, вдягайте маску і все буде ОК.", " Це типу, відстріляю всіх "зайців".... Мисливці по оголошенню. Дивно, що він собі ще лице не розмалював!", - коментували користувачі Мережі.

Фото: ФБ/Варта 1
Фото: ФБ/Варта 1

Фото: ФБ/Варта 1
Фото: ФБ/Варта 1

Інформація перевіряється.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українець утер носа комунальникам, які приїхали "вибивати" борги за газ: "Аферисти!"

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Львові контролери задули очі водієві трамвая перцевим балончиком: "Не сплатив за проїзд"

Також «Знай.uа» писав, що Во Львове контролеры троллейбуса довели водителя до сердечного приступа: газом в лицо