Стало відомо про те, що у Львові незабаром з'явиться сотня нових готелів.

Таким чином, повідомляється, що народні депутати незабаром планують дозволити маленьким хостелам носити назву готель. Такий законопроект затвердили у Верховній Раді про зміну до закону»Про туризм".

у Львові з'являться сотні нових готелів, фото: скріншот з відео

Пропонується дозволити називати готелями маленькі підприємства, які надають готельні послуги і управляються ФОП.

Згідно з пояснювальною запискою до законопроекту, зміни виключають поняття" підприємство "з визначень" готель "і" готельна послуга "і замінюють його на"суб'єкт господарювання".

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Крім того, заяву на отримання категорії коштів розміщень зможуть тепер подавати не тільки власники нерухомості, але, і її користувачі. Це допоможе збільшити доходи до державного бюджету, а також активізує готельний ринок.

4-зірковий готель "Дніпро«, який раніше належав державі, продали на аукціоні за 1 мільярд 111 мільйонів 222 тисячі 22 гривні компанії ТОВ»Смартленд".

Головними умовами угоди стали: збереження готелю з оригінальною назвою, збереження не менше 100 номерів і рівнем зірок не менше 4-х. також, повинен бути збережений весь персонал зі збереженням зарплати, як мінімум, протягом півроку.

Раніше Знай.иа писав, що автомобільна галузь на даний момент є однією з найбільш шкідливих для нашої планети - більшу частину шкідливих викидів генерує якраз особистий транспорт. З такою заявою нещодавно виступили члени Держпродспоживслужби.