На Львівщині виявили гараж з котами в клітках. Про це розповіли на порталі "03247".

Повідомляється, що в населеному пункті Стебник Львівської області, про орендований гараж виявили велику кількість кліток з котами.

Читайте Знай в Google News!

"Викликали поліцію, написано заяву. Ніхто не знає чий гараж, стоїть страшний сморід. У нас крик душі від побаченого" - написала зоозахисниця Наталія Петрицин.

Публікація Наталії Петрицин: Facebook

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як виявилося гараж орендує житель Трускавця Вадим, який тримає котів і у власній квартирі, в багатоповерхівці по вулиці Мазепи. На чоловіка довгий час скаржаться мешканці будинку.

"За нашими даними він тримає в квартирі більше п'ятдесяти котів. Ми ніяк не можемо позбутися цієї проблеми" - розповіли сусіди Вадима.

Гараж з котами, фото: Facebook Наталія Петрицин

Чоловік в даний момент не живе в квартирі, але постійно в неї приїжджає. Коли конфлікт з сусідами загострюється, він забирає частину котів в інше місце, а через деякий час привозить нових.

Навіщо чоловікові знадобилося стільки котів і що він зніми робить, невідомо. Багато хто підозрює, що у нього можуть бути психічні порушення.

Зоозахисниця, яка написала заяву в поліцію, очікує продовження справи і сподівається, що тварин вдасться звільнити.

Geplaatst door Наталя Петрицин op Dinsdag 1 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Харкові "повісили" шкуродера

Як повідомляв портал "Знай.uа", малолітні шкуродери з Хмельницького потрапили на відео

Також, "Знай.uа" писав, що у Дніпрі врятували понівеченого господарем-шкуродером собаку