На Львівщині сталася дика НП, хлопчик став жертвою нападу отруйної змії.

Про це повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

Так, стало відомо, що 29 серпня о 19:30 год. до Сколівської ЦРЛ у стані середнього ступеня важкості було госпіталізовано 8-річного мешканця с. Лавочне Сколівського району, якого вкусила змія.

Швидка допомога, скріншот: Youtube
Швидка допомога, скріншот: Youtube


Укус було здійснено в ділянку правого гомілкового ступеневого суглоба. Наразі всі обставини події встановлюються.

Будьте уважні в місцях, де можна зустріти плазунів: висока трава, кущі, ліс. Вирушаючи до лісу краще надягати високе, щільне взуття, яке змія не прокусить. У плазунів поганий зір і слух, але своїм тілом вони дуже добре вловлюють коливання землі на відстані 10-15 метрів. Якщо випадково побачили плазуна поруч з собою — не панікуйте, не наближайтеся і не робіть різких рухів, а спокійно відійдіть!

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Надання першої допомоги при укусах повзучих тварюк — головне вижити. В Україні значно почастішали випадки атаки змій на людей, в країні не вистачає протиотрути.

Також портал «Знай.uа» писав, що На Франківщині швидка залишила помирати чоловіка з хворим серцем: "Він просто п'яний"

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

Також портал «Знай.uа» писав, що У Чернівцях провели унікальні операції на мозку, малюки народилися заново: "Мамочко, я здоровий!"