У центрі Львова вночі сталося одразу дві масштабні бійки, наразі інформації про потерпілих немає.

Про інциденти повідомила “Гаряча лінія міста Львова”.

Так, стало відомо, що у ніч на 30 серпня, у Львові сталися дві бійки. Обидві бійки відбувалися за участі групи осіб у Центрі Львова на площі Ринок, тільки у різний час.

Спочатку бійка сталася біля фонтану “Нептун” о 1:15 год. Там зчепилися кілька містян, причини бійки - невідомі. Також інформації про потерпілих у результаті цього немає.

Скріншот


Друга бійка відбулася біля закладу ”Правда” о 2:23 год. Тут сутичка сталася вже між більшою кількістю людей. Інформації про постраждалих в ході бійки також немає.

Скріншот


Обидві бійки вдалося зафіксувати завдяки камерам Управління безпеки міста ЛМР. Наразі правоохоронці встановлюють всі причини та обставини події.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у місті Кам'янське чоловік до смерті забив свого приятеля в ході побутової сварки.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі чоловік, під час купання в одній з водойм, виявив заряджений гранатомет.

Також Знай.uа писав, що на території покинутої будівлі виявили мертве чоловіче тіло.